FeDa
FeDa Security Solutions - Omdat veiligheid iets persoonlijk is

BEKIJK DE OPLEIDINGEN

Tribe Security
Goed met mensen, kalm, scherp en alert? Dan ben je precies wat een G4S beveiliger nodig heeft. Solliciteer direct en ontdek een wereld aan mogelijkheden!

BEKIJK DE OPLEIDINGEN

PPS Security
Ontdek de wereld van beveiliging, leer in de praktijk en zet je eerste stappen als professional met onze uitdagende stageplaatsen in de beveiligingsbranche.

BEKIJK DE OPLEIDINGEN

Holland Security Group (HSG)
Leer met Brabantse gezelligheid alle kneepjes van het vak voor een salaris vanaf 15 euro per uur

BEKIJK DE OPLEIDINGEN

Scorpions Security
Bij Scorpions Security krijg je de mogelijkheid om intern door te groeien van steward, naar (evenementen)beveiliger, naar teamleider of misschien wel jr. projectmanager!  

BEKIJK DE OPLEIDINGEN


Hoe word je beveiliger?

Niet iedereen mag zichzelf zomaar beveiliger noemen. Om als beveiliger aan de slag te gaan heb je namelijk een diploma nodig. Ook word je gescreend door het team korpscheftaken (team KC) van de politie. In het geval van luchthavenbeveiliging word je gescreend door de KMAR (Koninklijke Marechaussee). Deze teams verstrekken een vergunning die je o.a. nodig hebt om te mogen werken als particuliere beveiliger in jouw werkveld.


De opleiding

De opleiding tot beveiliger is een mbo 2-opleiding. Tijdens de opleiding krijg je niet alleen theorielessen. Ook doe je veel praktijkervaring op, zodat jij na de opleiding snel aan de slag kunt en de kneepjes van het vak al aardig onder de knie zult hebben.  

Voor sommige specialisaties binnen de beveiligingsbranche, zoals luchthavenbeveiliging, heb je een aanvullend certificaat nodig. Het behalen van een aanvullend certificaat is vaak een kwestie van weken.


Verkort traject

Daarnaast bieden verschillende bedrijven in de beveiligingsbranche betaalde opleidingstrajecten aan, zodat je tijdens de opleiding niet in hoeft te leveren op salaris. De opleiding wordt dan volledig vergoed door de werkgever. Vaak duren deze opleidingen minder lang dan een reguliere opleiding.

Geen zorgen, je krijgt tijdens het werken-leren traject een volwaardig salaris uitbetaald (minimaal schaal 2-0). De lengte van de opleiding is afhankelijk van ervaring en competenties. Informeer hiervoor bij de onderwijsinstelling of de werkgever.


Lever ik in op mijn salaris tijdens mijn opleiding?

ESO (Event Security Officer)


ESO (Event Security Officer)

Als Event Security Officer ben je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het handhaven van veiligheid tijdens evenementen. Jij hebt een afwisselende baan waarbij je veel met mensen en in teamverband werkt. Je voert toegangscontroles uit, beheert de menigte, handelt in noodsituaties en informeert bezoekers waar nodig. Tijdens de opleiding wordt je klaargestoomd om bij allerlei evenementen aan de slag te gaan. Je loopt veel stage, waardoor je na de opleiding meteen aan de slag kunt.

BEKIJK DE OPLEIDINGEN


Opleidingen: