Tribe Security
Bij TRIBE Security vinden we het belangrijk om te investeren in onze mensen. We bieden zowel binnen als buiten TRIBE Security trainingen aan, waardoor we onze mensen stimuleren stappen te zetten op professioneel en persoonlijk gebied. Daardoor staan zij zelfverzekerd en met plezier op de werkvloer.

BEKIJK DE OPLEIDINGEN


Hoe word je beveiliger?

Niet iedereen mag zichzelf zomaar beveiliger noemen. Om als beveiliger aan de slag te gaan heb je namelijk een diploma nodig. Ook word je gescreend door het team korpscheftaken (team KC) van de politie. In het geval van luchthavenbeveiliging word je gescreend door de KMAR. Deze teams verstrekken een vergunning die je o.a. nodig hebt om te mogen werken als particuliere beveiliger in jouw werkveld.

De opleiding

De opleiding tot beveiliger is een mbo 2-opleiding. Tijdens de opleiding krijg je niet alleen theorielessen. Ook doe je veel praktijkervaring op, zodat jij na de opleiding snel aan de slag kunt en de kneepjes van het vak al aardig onder de knie zult hebben.  

Voor sommige specialisaties binnen de beveiligingsbranche, zoals luchthavenbeveiliging, heb je een aanvullend certificaat nodig. Het behalen van een aanvullend certificaat is vaak een kwestie van weken.


Verkort traject

Daarnaast bieden verschillende bedrijven in de beveiligingsbranche betaalde opleidingstrajecten aan, zodat je tijdens de opleiding niet in hoeft te leveren op salaris. De opleiding wordt dan volledig vergoed door de werkgever. Vaak duren deze opleidingen minder lang dan een reguliere opleiding.

Geen zorgen, je krijgt tijdens het werken-leren traject een volwaardig salaris uitbetaald (minimaal schaal 2-0). De lengte van de opleiding is afhankelijk van ervaring en competenties. Informeer hiervoor bij de onderwijsinstelling of de werkgever.


Lever ik in op mijn salaris tijdens mijn opleiding?

Horecaportier


Horecaportier

Als Horecaportier ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van het café, hotel of restaurant waar jij op dat moment werkzaam bent. Je komt in aanmerking met veel verschillende mensen, kunt overzicht houden in drukke situaties en weet de veiligheid te waarborgen. Je hebt een sociaal en afwisselend beroep, geen dag is hetzelfde. Jij draagt bij aan het creëren van een veilige en prettige omgeving voor bezoekers. Tijdens de opleiding loop je veel stage, waardoor je na de opleiding meteen aan de slag kunt.

Opleidingen:

BEKIJK DE OPLEIDINGEN