G4S Security Solutions
Goed met mensen, kalm, scherp en alert? Dan ben je precies wat een G4S beveiliger nodig heeft. Solliciteer direct en ontdek een wereld aan mogelijkheden!

BEKIJK DE VACATURES

RJ Safety & Security
Bij RJ Safety & Security werken we elke dag aan oplossingen voor ieder veiligheids-, opleidings-, of servicevraagstuk. Dat doen we met trots en een mooi team! De dienstverlening is breed, waardoor we een grote diversiteit aan functies kennen.

BEKIJK DE VACATURES

National Recruitment Services (NRS) B.V.
Werk vandaag aan je plezier, solliciteer bij NRS, dat is plezierig werken!

BEKIJK DE VACATURES

Scorpions Security B.V.
Wij zijn er als mensen ons nodig hebben. Met respect en inlevingsvermogen kunnen we helpen, ondersteunen en handhaven. Wij zijn Scorpions en wij zoeken jou.

BEKIJK DE VACATURES

Securitas Nederland B.V.
Wil jij het verschil maken en bouwen aan een veiligere wereld? Houd je er niet van om toe te kijken, maar wil je de toekomst juist meebepalen? Klopt jouw hart sneller door de ontwikkeling van slimme technologie? Solliciteer dan nu en wees welkom bij Securitas.

BEKIJK DE VACATURES

SERIS Security B.V.
De medewerkers van SERIS Security zijn elke dag bezig om Nederland een stukje veiliger & gastvrijer te maken. Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een goede werkgever? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BEKIJK DE VACATURES

SMG Security B.V.
Vind jij gastvrijheid en veiligheid belangrijk én zoek jij een werkgever die dat ook belangrijk vindt? SMG heeft vacatures in de beveiliging, verkeer en service! Bekijk en scoor jouw sollicitatie!

BEKIJK DE VACATURES

Trigion Beveiliging B.V.
Stel je toekomst veilig. Trigion. De veilige keuze

BEKIJK DE VACATURES

VMB Security & Services
Wil je werken voor een werkgever waar je voornaam belangrijker is dan je personeelsnummer? VMB Security & Services; de werkgever met oog voor de medewerker."

BEKIJK DE VACATURES

MAAT beveiliging
Ga voor afwisseling en veel sociaal contact. Word beveiliger bij MAATbeveiliging!

BEKIJK DE VACATURES

Welkom terug winkelbeveiliger!


De volgende bedrijven hebben vacatures openstaan:

Workrate Security
Wij zijn Workrate: topspeler in objectbeveiliging voor vitale sectoren zoals data centers, farma, en logistiek. Ontdek de kracht van ons team bij Workrate en word een onmisbare teamspeler in ons succesverhaal. Get team-powered by Workrate!

BEKIJK DE VACATURES

Er is veel veranderd sinds je bent gestopt als beveiliger. Daarentegen is de belangrijke rol die beveiligers vervullen in Nederland niet veranderd. Momenteel heerst er een groot tekort aan ervaren beveiligers. De eigenschappen die jij als beveiliger met je meenam zijn nog steeds waardevol voor de branche.

Heb je al wel eens nagedacht over een andere richting binnen de beveiliging? Zo gaan jouw skills en eigenschappen niet verloren.


Mobiele Surveillant

Jij handhaaft veiligheid bij bijvoorbeeld bedrijven- of haventerreinen, woonwijken of bedrijfspanden. Geen dag is hetzelfde en je werkt veel buiten.

BEKIJK DE VACATURES


Beveiliger GWT

Jij houdt je bezig met het leveren en ophalen van geld en goederen met een grote waarde.

BEKIJK DE VACATURES


Objectbeveiliger

Jij houdt toezicht op gebouwen en terreinen. Je hebt een afwisselende functie.

BEKIJK DE VACATURES


Evenementen-/ horecabeveiliger

Jij zorgt dat het feest een feestje blijft. Door jou voelen bezoekers zich welkom en veilig.

BEKIJK DE VACATURESBEKIJK DE VACATURES

Jij bent onmisbaar voor de veiligheid van lucht- en zeehavens en ter bestrijding van criminaliteit.Luchthavenbeveiliger

BEKIJK DE VACATURES

BMS Security Amsterdam. Bekwaam. Moedig. Servicegericht
Kom werken bij de grote BMS Family!
Wij bieden o.a. gelijke kansen en waardering voor iedereen, interne opleidingen op BMS Academy, uitstekende secundaire voorwaarden, kans tot groei en ontplooiing.
BMS Security is een groeiend en sociaal bedrijf met veel mogelijkheden om jou een succesvolle carrière in de particuliere beveiliging te bieden.